Sider

onsdag 27. mars 2013

Størrelsebom og fjorårets påskeløper…

Denne genseren ble påbegynt for maaaaange år siden. Kanskje så mye som 15 år. Armene var ferdigstrikket, og bolen gjensto. Fant ut at det måtte være Heilo som var brukt, og kjøpte inn mer garn. Den skulle bli til min mann som er 185 høy, men han ville ikke ha den så lang. Så jeg strikket lengden etter den minste størrelsen etter at vi målte. Jeg glemte jo å ta i betraktning at den skulle ha et “løft” når den er på. Dermed ble den for liten. Her er det min 11-årige sønn som har den på. For stor til han ,men til en 13-åring kanskje?

Iallefall, den er lagt ut for salg.

20130327_172602 (852x1024)

Her er min eneste påskeløper som ble sydd i all hast i fjor da jeg oppdaget at jeg faktisk ikke hadde noen påskeduk. Fungerer godt i år også den Smilefjes 

20130327_175118 (600x1024)

5 kommentarer:

 1. Superfin tröja du har stickat! Synd att den inte passar på någon hos dig. Jag gör som dig - lägger på påskduken från förra året och det blir så bra så! :-)
  Kramisar

  SvarSlett
 2. Genseren var fin..synd den ble forstor da..
  Ja en behøver ikke ha ny påskedukhvert år :-)

  SvarSlett
 3. Gamle jule og påskeduker plukkes frem hvert år, og alle er fulle av gode minner:) Av og til er det koselig å sy nye, men jeg koser meg med de gamle år etter år:) Genseren var flott, synd den ikke passet.

  SvarSlett
 4. Läckra färger Du har använt till Din påsklöpare. Den gillar jag!

  Dollandesign

  SvarSlett
 5. Tøff genser og fargerik og fin påskeløper! :)

  SvarSlett

Koselig at du legger igjen en kommentar.