Sider

onsdag 19. oktober 2011

Rundpinnemappe

Jeg har forsøkt meg på rundpinnemappe etter mønster fra Vanella. Det var greit å sy, og her er det jammen plass til ALLE rundpinnene man måtte ha.
021020111020 (1024x768)
Jeg kommer til å sy flere av disse til høstmessa 29.10. Vet at mange spør etter slikt, og denne gang ser det ut til at vi også kan stille med slike ting. Jeg skal sy dem i  mange ulike farger Smilefjes  Hvitt er jo litt kjedelig…
021020111025 (1024x768)

6 kommentarer:

 1. Hei. Jeg synes det er mye spennende her så jeg vil titte innom senere også. Lurer på hvor du fant mønster til pungen under her? Den kunne jeg tenke meg å prøve på. Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 2. Den er kjekk ja. Ble riktig fin i slike lyse farger. Jeg har så mye strikkepinner og har laget en til hver størrelse i de mest vanlige. Her igjen noen til tykkere pinner.

  SvarSlett
 3. Så smart å sy en med litt høyde på.
  Syns hvit var fin, jeg :o)

  SvarSlett
 4. Det tog ett tag innan jag fattade vad runnepinne är. Men kommentarerna gav svaret
  Fin. mappe!
  Marianne

  SvarSlett
 5. Får man plass til ALLE rundpinnene, sier du? Selv vi som alltid glemmer å sjekke om vi har pinnestørrelsen, kjøper med for sikkerhetsskyld og derfor ender opp med å ha dobbelt av alt? :-)

  SvarSlett
 6. Hehe, jo, Elisabeth, innen rimelighetens grenser selvfølgelig. Men jeg er av den typen som heller kjøper ny enn å lete opp den gamle når jeg skal strikke noe, så jeg har sikkert 60-70 rundpinner liggende omkring. Og tror nok du skal greie å få iallefall 50 stk inni her. Avhengig av størrelse så klart.

  SvarSlett

Koselig at du legger igjen en kommentar.