Sider

fredag 28. desember 2012

Programvare

I kveld installerer jeg programvare til min nye symaskin. Det fulgte med stingsettingsprogram, og jeg er spent på om jeg greier å bruke det, eller om det blir så komplisert at jeg velger å ikke bruke det. Men tenker at det vil gå fint. Noen som bruker dette programmet som har noen tips eller erfaringer de vil dele med meg, så er jeg takknemlig for det.

I morgen tenker jeg å innta syrommet for første gang på over to uker.


7 kommentarer:

 1. Du verden så spennende. Lykke til. Så avansert symaskin har jeg ikke, men gleder meg til å se hva du får til.

  SvarSlett
 2. Kan tyvärr inte hjälpa dig eftersom jag hör till "det andra" lägret och använder Husquarnas maskiner :-) Men lycka till - det blir spännande fortsättning, hoppas jag :-)
  Kramisar
  eva

  SvarSlett
 3. Veldig spennende. Det gjelder vel bare å øve litt til det sitter så regner jeg med at du vil bruke det mye. Lykke til!

  SvarSlett
 4. Hei .Eg har en Memory craft 1100.Eg har en Digitizer MB.Ett program som er vanskeligt og bruke uten opplæring .Synest eg.
  Eg etterlyste opplæring,men det hadde ikke Tonje Brodering.(kjøpte maskina mi der.)Eg fikk en Janome Digiteizer Pro/MB vidio guide.Har desverre ikke hatt så mye tid og sette meg inn i det enda.men det blir nok bra.Ellers må du ha så mye lykke til med Janome maski nen din.Janome er ett merke som er både sterkt og godt merke.Eg har også en Memory Craft 8000.Den har vert utroligt sterk.Har sydd både seil og tjukke dongerisømmer ,uten noen problemer.Velkommen innom kjerstis- sysysler.(før kjerstis syglede,)

  SvarSlett
 5. Wow!! Liiiitt mer avansert enn her i huset, hehe.. :) Tenker du klarer det helt fint, jeg.. :)
  Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år, gleder meg til å følge deg videre i det nye året!!
  Nyttårsklem fra meg.. :)
  Kristin

  SvarSlett
 6. Godt nytt år!
  Jeg gleder meg til å se hva du skal lage i 2013! :o)

  SvarSlett
 7. Godt nytt år ! Lykke til med programmet :o)

  SvarSlett

Koselig at du legger igjen en kommentar.