Sider

fredag 21. juni 2013

Løper i Tildastoffer

Jeg kjøpte en layer cake med Tilda-stoffer for en tid tilbake. Den har blitt liggende siden jeg har vært travelt opptatt med å sy andre ting, samt at jeg har vært usikker på hva jeg skulle bruke dem til.

Fikk plutselig en innfall og ville prøve teknikken disappearing nine patch (tror det heter det…) Var morsomt å sy, men du verden så skjevt de stoffene var kutta. Det var flere steder nesten en cm borte på en side. Trodde slike bunker var stanset ut, men det kan ikke disse ha vært. Men iallefall; Det ble greit når jeg brukte denne teknikken. Det ble riktig en sommerlig løper. Tenker den blir gave i helgen.

20130620_212524 (539x1024)

Jeg har brukt flerfarget tråd fra Guterman på quiltingen, og på lukkekanten prøvde jeg meg på en ny vri, og det gav en flott effekt å det ferdige resultatet.

20130620_212600 (1024x769)

I helgen er vi på fotballcup i Mosjøen med minstemann i huset, og selv om det melder dårlig vær, så skal vi få en bra helg. Smilefjes Heia Rørvik Smilefjes

8 kommentarer:

 1. Sommerlig og fin løper! Morsom teknikk, denne varianten av 9-patch. Kjekk måte å få unna lukkekanten på! Dekorativt var det!

  SvarSlett
 2. En mycket fin löpare har Du sytt nu i underbara Tildatyger, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Ja det var en koselig løper med Tilda stoffer, koselig :-)

  SvarSlett
 4. Denne ble aldeles nydelig! Heldige den som får en slik gave. Kjedelig med stoff som er kuttet skjevt. Veldig fin søm på lukkekanten....må sjekke om jeg har en lignende søm og prøve.

  SvarSlett
 5. Lekker løper med flott quilting! :)

  SvarSlett
 6. Lekker er det første ordet jeg kommer på også - nydelige stoffer!

  SvarSlett
 7. Den ble lekker! Fin quilting og tøff lukkekant! Har også opplevd at disse stoffpakkene ikke er kvadratiske/like store, det er jo dumt.

  SvarSlett
 8. Det ble en lekker löper i Tilda stoffer. Jeg har også kjöpt inn noen sådanne, men i klippet ½ meters biter. De skal sammen med andre foreldrelöse stoffer så småningom bli en kosequilt til min kjökkensofa....
  Töfft og uvanlig med sömmer på lukkekanten, godt jobba.
  Sommerhilsen :-)

  SvarSlett

Koselig at du legger igjen en kommentar.