Sider

mandag 11. februar 2013

Teddybear og kreativ gjenbruk

Idag ville jeg prøve å brodere en av disse teddy’ene. De er såååå søte. Men jeg trodde de var mindre. Denne er ca 12 cm høy, og det var over 21.000 sting. Tok tre kvarter. Vet ikke helt hva den skal brukes til, men noe dukker nok opp.

20130211_130428 (960x1280)

Vår tre år gamle schæfer, Massey kutta seg opp på foten for en uke siden. Vi har slitt med å holde såret rent samtidig som han beholdt bandasjen på. Men han er snar til å bite det av. Så jeg fikk en ide om å lage en “fot” med bunn i stedet for at han må gå med lampeskjerm rundt hodet. Det er jo helt forferdelig for både han og oss.

Fant fram en gammel bukse etter guttene, lagde bunn, og sydde to solide hemper på hver side øverst på “foten” Så bruker vi en gammel belterem rundt over ryggen. Hekter den en gang i halsbandet så den ikke kan lirkes av, og vips; så får såret være i fred. I hempene har jeg brukt knappestrikk slik at det blir en del elastisitet i remmen rundt.

Nå virker han veldig komfortabel med den. Ser kanskje litt teit ut, men det får vi tåle.

20130211_123946 (960x1280)

20130206_151229

Såret ser ikke så fint ut, det er inn til beinet, og det er ingenting å sy i. Det må gro slik.

 

 

Nå skal jeg kose meg med MyQuilt som kom i posten idag. Smilefjes

7 kommentarer:

 1. Usj da, stakar Massey :( håper såret gror fort for det så ikke noe godt ut :( Men SÅÅÅ flink matmor som syr sokk til deg <3

  SvarSlett
 2. Flott bamsebroderi! Og for en fantastisk måte å løse bandasje problemet på eller rettere sagt lampesjerm problemet. Det er ikke kjekt for verken hund eller katt når de må gå med det. God bedring til vofsen! :))

  SvarSlett
 3. Det søte bamsebroderiet må være perfekt på vogntepper eller andre barnetepper! Kreativ løsning på å få dekket såret til hunden!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Den bamsen var herlig,mange sting og mye tråd,flott!Motivet blir flott til en stelleveske for unge mødre da de skal på bytur!Stakkars hund som har vore uheldig,godt den har en så dyktig og oppfinnsom matmor,den har det godt alikevel,værre med de 108 hundene som gjikk for ingen stell og var stua vekk,skalkeskjul for å dyrke dop!
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 5. Så skjønn, rufsete teddy! Den kommer nok til sin rett i en fin quilt! God bedring til Massey! Godt han har en kreativ matmor :)

  SvarSlett
 6. Nydelig me to you bamse :-) Lekkert broderi.

  SvarSlett
 7. Stakkars liten voffs! Godt å ha en mamma som har mange gode ideer :o)

  SvarSlett

Koselig at du legger igjen en kommentar.