Sider

fredag 7. september 2012

Ferdig..

…med toppen iallefall. Det ble stort, 190x155 cm. Tror jeg skal quilte det selv, siden det ikke er helt perfekt. Koster en del å sende det bort, men da får man et perfekt resultat tilbake. *Tenketenketenke*… .-)

Jeg må finne ut hva slags vatt jeg skal bruke, og håper at noen av dere som leser kan komme med tips. Lukkekanten blir bred i samme rødt stoff som i senteret på hver blokk. Tror det blir fint.

20120907_212246 (1154x1280) (2)

10 kommentarer:

 1. -så flot, det er alt for sjældent at man ser en rigtig log cabin quilt. Dejlige farver.
  Bente

  SvarSlett
 2. Hvor det ikke-perfekte er, ser ikke jeg! For meg ser teppet veldig fint ut! Morsomt med den grønne midten!

  SvarSlett
 3. Flott teppe i fine farger. Ullvatt er som regel lettere enn bomullsvatt. Kan være lurt at det ikke blir for tungt. Ha en fin helg

  SvarSlett
 4. Det er en meget flot quilt, sikke et stort arbejde med log cabin, alle de perfekte strimler du skal bruge! Noget let fyld vil nok være at foretrække, når tæppet er så stort. Regner med det er sengetæppe som ikke trenger være varmt? Da er en tynd fyld fin. God fornøjelse!

  SvarSlett
 5. Superflott log cabin teppe! Det heter personlig vri eller kunstnerisk frihet hvis alt ikke er helt etter boka. :) Flott var nå teppet ditt, åkkesom :)

  SvarSlett
 6. Kjempefint.Mye arbeid i det der gett ;o). Hvilken vatt en skal bruke er vel avhengig av bruken tror jeg. Skal det være et pledd eller et sengeteppe, kanskje et veggteppe? Ull er ganske dyrt og mange av bomullsvattene er litt tunge(jeg bruker det ofte alikevel), men det finnes en del blandingsvatter. Jeg bruker mye av disse http://www.hancocks-paducah.com/ItemList--Quilters-Dream-Quilt-Batting--m-70

  SvarSlett
 7. Det var lekkert!! Nydelige farger, og jeg likte utrolig godt kanten rundt.. For en jobb!! :)
  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg.. Jeg har også et teppe som jeg gjerne skulle sendt vekk til quilting... det ligger nå her enda:)
  Ha en flott helg!! :)

  SvarSlett
 8. Hei! Så stort og fint teppe! Har sansen for Log-cabin. :)
  Berit

  SvarSlett
 9. Nydelig teppe! Log Cabin er en av mine første blokker og en blokk en kommer tilbake til gang på gang :o) Store tepper har jeg tidligere sendt bort for å få quiltet - ikke noe vits i å slite ut skulder og nakke på å bakse med så store tepper. Jeg er veldig glad i å silkevatt og ullvatt :o)

  SvarSlett
 10. Nydelig teppe. Log Cabin kommer en alltid tilbake til. Likte godt fargevalget ditt. Spent på hva du velger til vatt og skal du quilte selv eller...... vanskelig valg.

  KariLklem:)

  SvarSlett

Koselig at du legger igjen en kommentar.