Sider

fredag 10. august 2012

Strikketøy i regnværet

Jeg holder på å strikke genser til min mann, og nå er det noen uker siden den er strikket på. Nå er høsten her, iallfall kjennes det sånn ut. Da er strikkingen fin å ta fram. Armene er ferdige så da burde det gå før vinteren kommer :)


7 kommentarer:

 1. Flott mønster. Du er jo kommet langt, så den blir nok ferdig til vinteren, - selv om det er masse arbeid med et så stort plagg. Jeg holder på med ullgenser til mitt lille barnebarn på 4 år, - og synes det er nok. :-)) Jeg har valgt enkel raglanfelling, så nå skal jeg begynne å felle for halskant. God å ha i barnehagen til vinteren.
  Riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Genseren blir kjempefin!! Når ermene er ferdig, går det jo ganske fort..:)
  Her strikkes det sjal, omgangene begynner å bli laaaange, hehe... Har snart 400 masker, og ganske så tynt garn.
  Ha en riktig god helg, og kos deg med strikketøyet.
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 3. Ser flott ut dette ! Smart å strikke armene førts....det er der det har stoppet hos meg :o)

  SvarSlett
 4. Den blir nok kjempeflott! Heldig, han mannen din! :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelig besøk å kommentar hjæmme i min lille blogg..alltid like hyggelig d :) Å for en nydelig genser..heldige mannen som får holde varmen i denne til vintern!! Lurt det med å strikke armene først.. Æ gjør å litt sånn når æ strekka sokka å votta..strekka aldri en helt ferdig uten å ha startet på den andre.. slik får æ di ferdige omentrent samtidig å det blir ikke så tongt å starte helt for fra igjen :) Blir lite ufo av slikt.
  Ha ei flott hælg å nyt hobbyen din.
  Klæm fra Margrethe

  SvarSlett
 6. Kjempefin genser til heldig mann! Jeg strikker alltid armene først, men guuuud hvor lenge det er siden jeg strikket genser. Ha en fin lørdag i regnet! Det regner lenger nord også!

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig kommentar hos meg. Deilig med litt strikketøy også... lenge siden jeg har strikket nå.... startet på noe i fjor men det ligger fint i skuffen......

  SvarSlett

Koselig at du legger igjen en kommentar.