Sider

søndag 30. januar 2011

Grytelapper i fleng

Massevis av Grytelapper som er klare til å få lukkekant og hempe

mandag 24. januar 2011

Søte små bilder

Har endelig funnet ut hvordan jeg kan bestille slike søte små bilder på nett, og ikke minst hvordan jeg får føre de over til symaskinen.

Sitter bare henført og ser på når maskinen tryller fram de søteste små broderier.

Disse skal nok bli til grytekluter,.... eller kanskje kjøkkenduk....eller kanskje noe annet fint :-)





lørdag 22. januar 2011

Romantisk pute

Jeg har sydd stor avlang sofapute idag av de skjønne stoffene som jeg fikk fra Hanne på lappedilla igår.



fredag 21. januar 2011

Små toalettmapper

Jeg har brukt noen små biter av mine nye stoffer i kveld, og resultatet ble to små toalettmapper med dekorative glidelåser i hver sin farge. Og så fikk de en pynteknapp hver. Litt usikker på om jeg liker dem best uten eller med... Men synes de ble veldig fine. Synes ikke bildene yter dem full rettferdighet, men slik er det med bilder.

Nye stoffer fra Lappedilla

Har mottatt flotte stoffer fra lappedilla.no idag. Mrs March Collection, og de var alldeles nyyyydelige. Gleder meg til å sy flotte ting av dem. Men er redd for at jeg går i den vante fella og blir redd for å bruke dem.. Nettopp fordi de er så fine. I tillegg fikk jeg lette blonder og glidelås på meter i rødt og beige med metalllåser. De var også tøffe og romantiske på engang med blondekanter, og skal brukes på utsiden av arbeidet.



tirsdag 18. januar 2011

Prosjekt rester

Prosjekt rester går ikke overraskende ut på å bli kvitt noen rester, og min datter Mona var så elskverdig å tilby seg å sortere alle restene mine etter farge. Og da så plutselig ikke haugen med rester så uoverkommelig ut. Har bestemt meg for å lage krusbrikker av veldig mye av det, og ta det farge for farge. Og her jeg har tatt brun.












Her er et knippe klare til å få lukkekant på. Ble så fine så. Bare rester.

fredag 14. januar 2011

Strikket sett til min lille nevø Julian

Til min lille nyfødte nuskenevø julian har jeg strikket dette settet. Håper han får til å bruke det. Strikket i den minste størrelsen siden han er kommet til midt på svarteste vinteren, men har var jo 54 ca lang, så han vokser vel fort ut av den.

torsdag 13. januar 2011

Tøffe pennal

Disse pennalene ble jeg veldig fornøyd med. Tenker å sy opp mange av disse, så jeg har noen varianter om jeg får plass på Kystbymessa. :-)

Sorte Blomster påskevariant

Har laget en variant av Sorte Blomster. Denne er sydd av en orange stoffpakke jeg kjøpte på tilbud hos lappeteknikk.no i mellomjula. Tenker denne kan brukes til påske.

Mug Rugs

Har laget mønster på disse krusbrikkene, og de er blitt populære hos nettbutikkene som selger mønstrene mine. Disse var morsomme å sy, og man kan virkelig få brukt opp rester.




søndag 2. januar 2011

Husqvarna Designer Ruby

Før jul fikk jeg endelig oppfylt drømmen om en broderimaskin. Og da jeg fikk innvilget masse penger i etableringstilskudd, kunne jeg gå til innkjøp av denne drømmemaskinen. Har ikke fått prøvd den ut til det ytterste enda, men den virker meget tilfredsstillende det jeg har fått testa ut.